Cum sa ne reamintim visele

O prima conditie pentru a ne aminti visele este sa fim motivati pozitiv. Sa dorim cu adevarat acest lucru. Putem afirma hotararea noastra prin doua actiuni precise:

1) ne intocmim un jurnal in care notam tot ce ne amintim, fie si fragmente din ceea ce am visat in noaptea respectiva.

2) incubatia: aceasta consta in a ne propune inainte de a adormi sa aflam raspunsuri la un subiect anume.Vom nota atunci pe o foaie ceea ce ne preocupa, si vom aseza foaia sub perna.

Nu uitati ca: “Visele sunt mai cinstite si mai integre decat noi”. Asadar nu are rost sa va temeti de partea mai intunecata a dumneavoastra.

Incercati dimineata sa va treziti fara desteptator. Acest antrenament mental va fi de folos si in reactualizarea mai eficienta a visurilor. Corpul dvs. stie exact in ce moment al zilei se afla. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alocati o particica din constiinta dvs. acestui bio-mecanism. Nu uitati ca veti avea nevoie de putin exercitiu inainte sa reusiti. Cand veti reusi veti putea constata si o imbunatatire a puterii dvs. de a va aminti episoadele onirice din timpul noptii.

Strephon Kaplan Williams va recomanda sa nu dormiti dupa un tipar standard de 8 ore, ci mai degraba unul de 6 ore sau de 7 ore si jumatate.

Daca ati incercat tot ce scrie mai sus si nu ati reusit sa ajungeti la nici un rezultat puteti opta pentru trezirea la intervale de cate o ora si jumatate, cu ajutorul ceasului desteptator.

Scrieti ce va vine atunci in minte si umpleti un pahar cu apa.

Va recomandam sa aveti 4 pahare si o cana.

Nu va mirati prea tare!

Incercati si veti vedea rezultatele!